Wo. 07-12: Workshop Handmassage bij Inloophuis de Gele Linde

Inloophuis de Gele Linde organiseert een workshop Handmassage op woensdag 7 december van 10.00 – 12.00 uur .
Onze handen worden heel de dag door ons gebruikt, daarom verdienen ze af en toe extra aandacht. Dit kan met een heerlijk ontspannende handmassage. Een handmassage is misschien niet zo bekend als een voet- of rugmassage, maar wel minstens zo lekker. In je handen zitten drukpunten die tijdens de massage worden gestimuleerd en dit heeft een positief effect op heel je lichaam. Tevens is het mooie manier om contact te maken en heerlijk om te ontvangen.

Nicole Hageman begeleidt deze workshop. Ze geeft handmassages in het Groene Hartziekenhuis. Ze gebruikt de (h)eerlijke essentiële olie van doTERRA.

Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker. Kanker is ingrijpend voor zowel degene die kanker krijgt als voor zijn of haar naasten. Een luisterend oor en een plek waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd is belangrijk. Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten willen soms een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn. Deze mensen kunnen terecht in het Inloophuis de Gele Linde.

Advertisements