Wo.04-11: Inloopmiddag ‘herfst in de tuin’

Op woensdag 4 november houdt Cyclus in opdracht van de gemeente Gouda de maandelijkse inloopmiddag. De deur van het infocentrum ‘Heempad’ staat van 14.00 uur tot 16.00 uur weer open voor al uw tuin-, groen- en natuurvragen.

Deze middag heeft als thema: herfst in de tuin. Wat moet ik in deze periode van het jaar allemaal doen, of juist niet doen in de tuin, om meer vogels in de tuin te krijgen? Wat is de meerwaarde om uitgebloeide vaste planten niet af te knippen? Moet ik afgevallen blad uit de tuin weg halen? Wat doe ik met het snoeihout uit de tuin? Wanneer en hoe maak ik de vogelkastjes die in mijn tuin hangen schoon?

Heeft u vragen over dit onderwerp dan bent u van harte welkom. Heeft u geen vragen maar leuke waarnemingen van plant en dier uit het Goudse groen dan hoort André van Kleinwee, stedelijk ecoloog van Cyclus dat graag. André is te volgen via Twitter met natuurberichten @ecoloogcyclus