Wo.03-02: Inloopmiddag in het infocentrum Heempad

Op woensdag 4 februari van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Cyclus voor de gemeente Gouda de maandelijkse inloopmiddag in het infocentrum Heempad aan de Bloemendaalseweg. Het thema van deze middag is: het snoeien van verschillende bomen en struiken.
In deze periode van het jaar staat de sapstroom van bomen en struiken stil en is het dus de juiste tijd om te snoeien, maar snoeien is niet zomaar een paar takken wegknippen. De wijze van snoeien is bij iedere boom en struik weer anders. Tijdens deze middag kunt u antwoord krijgen op vragen als: hoe en met welk gereedschap moet ik snoeien? Mag ik mijn vlinderstruik en hortensia nu al snoeien? Aangeraden wordt om een foto van de boom en/of struik mee te brengen voor een goed snoeiadvies.
Voor deze, maar ook andere groen-, tuin-, en natuurvragen bent u op 4 februari van harte welkom in het infocentrum Heempad. Stedelijk ecoloog van Cyclus André van Kleinwee beantwoordt al uw vragen graag. U kunt deze middag ook het excursieprogramma 2015 en diverse leerzame Goudse groenwandelboekjes ophalen.