Wo.02-03: Inloopmiddag ‘Voorjaar in de tuin’

Op woensdag 2 maart houdt Cyclus voor de gemeente Gouda de maandelijkse inloopmiddag in het infocentrum ´Heempad´ aan de Bloemendaalseweg. Het thema van deze middag is ‘voorjaar in de tuin’. De deur staat van 14.00 tot 16.00 uur open voor al uw tuin-, groen- en natuurvragen.

Het vroege voorjaar is een uitstekende periode om verschillende vaste planten te splitsen, dit wordt ook wel “scheuren” genoemd. Welke planten kan ik nu scheuren en hoe moet ik dat doen? Voor deze, en bijvoorbeeld snoeivragen van bomen en struiken bent u van harte welkom. Hoe en wanneer snoei ik de vlinderstruik of de rozen? Heeft u vragen over het voorjaarswerk in de tuin, loop dan ook gerust eens langs.

Heeft u geen vragen? Loop dan toch eens binnen voor één van de vele leuke en leerzame groenwandelboekjes uitgegeven door Cyclus. Het aankomende voorjaar is een prachtige periode om de verschillende groengebieden te bezoeken. Wilt u onder deskundige begeleiding een keer een excursie bijwonen in een van de Goudse groengebieden? Het excursieprogramma van 2016 ligt deze middag klaar om mee te nemen.