Winnaars OPW Kras & Winactie verrast met prijzen

Waddinxveen – Afgelopen week vond de uitreiking plaats van de drie hoofdprijzen van de Kras & Winactie die het Ondernemers Platform Waddinxveen (OPW) organiseerde. Daarvoor werden de winnaars en het OPW-bestuur gastvrij ontvangen bij Wielaard Fietsen aan de Dorpstraat, recentelijk verkozen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland in de categorie ‘Retail en horeca’.

Wie van de winnaars welke set OPW-cadeaubonnen ter waarde van 150, 300 en 450 euro had gewonnen, wist niemand. Daarvoor verrichtte Jan Roggeveen, voorzitter van het OPW, ter plekke en onder toeziend oog van alle aanwezigen de laatste trekking. Zodoende wonnen mevrouw Hofman 150 euro, meneer Kling 300 euro en de familie De Bruin 450 euro.

Klanten die tussen 17 november 2018 en 1 januari 2019 bij OPW-leden met een winkel, restaurant of garagebedrijf kochten, kregen daar per besteding van € 10,- een gratis kraslot. Zo maakten zij kans op één van de circa 800 (!) prijzen ter waarde van € 10,-. Wie ‘tweede kans’ kraste die maakte kans op een van de drie hoofdprijzen.

Advertisements

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

01-02-2019 11:20