Winkelcentrum Goverwelle feestelijk geopend

Gouda – Winkelcentrum Goverwelle in Gouda werd zaterdag bedolven onder honderden gouden ballonnen. Het was de start van de feestelijke opening van het vernieuwde winkelcentrum. Wethouder Rogier Tetteroo, Collin Boelhouwer van eigenaar Bouwinvest en Frans van Vuuren van Bouwbedrijf Pennings trokken bij wijze van openingshandeling gedrieën aan een lint, waardoor de ballonnen naar beneden dwarrelden en de passage met goud gevuld werd.

Daarna was het feest. De Goudse fanfare zorgde voor vrolijke openingsmuziek, terwijl ‘golden girls’ gouden chocolaatjes en tasjes met leuke producten van de winkeliers uiteelden.

Kwaliteit bij jou om de hoek
Goud is het nieuwe thema van Goverwelle. Het verwijst naar de kwalitatief hoogwaardige winkels en producten in het centrum. Sommige winkeliers zijn prijswinnaars. Dat zij ‘voor goud gaan’ is ook terug te zien in het nieuwe logo van het winkelcentrum: de G en de O vormen samen in elkaar gehaakte gouden ringen, die staan voor ‘Kwaliteit bij jou om de hoek’, de slogan waarmee het winkelcentrum zich vanaf nu profileert.

Advertisements

Voor meer informatie: www.winkelcentrumgoverwelle.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

10-11-2019 14:00