Wie worden de opvolgers tijdens Ondernemersprijs Midden-Holland 2019

Gouda – In de afgelopen periode hebben diverse bedrijven, gevestigd in gemeente Gouda een telefoontje gekregen met het geweldige nieuws dat zij zijn voorgedragen voor de Ondernemersprijs Midden Holland 2019. De Voordrachtcommissie, die behept is met het samenstellen van een groslijst met namen van zich onderscheidende bedrijven, heeft de afgelopen maanden gezocht binnen deelnemende gemeentes naar bedrijven die pasten in de volgende categorieën: Detailhandel & Horeca, MKB en Grootzakelijk.

Op donderdag 18 oktober 2018 werd het resultaat in een lijvig juryboek overgedragen aan de deskundige jury, bestaande uit Arie van Tienhoven, Peter van Vliet, Frank van Hoepen, Hans Telkamp, Bob Bruijn, Wim Zijderlaan en Arjan Griffioen, onder leiding van juryvoorzitter notaris Daniël Westerhuis. De jury zal de komende periode druk bezig zijn met het toetsen van de voorgedragen kandidaten en zal uiteindelijk bepalen welke parels er dit jaar kans maken op een nominatie. De 9 genomineerden zullen medio november bekend gemaakt worden.

Tijdens de vorige editie mochten Mark Maree van De Zalm Horeca Groep, Addy Borst en Ronald van Vliet van Carapax IT, Stephanie en Manfred van Munster van Munster & Zonen Sanitair en Hidde Hoeve van Excent Tandtechniek de vertegenwoordiging van de gemeente Gouda op zich nemen tijdens de regionale verkiezingen. Als kers op de taart werd tijdens het evenement op maandag 8 januari 2018 bekend gemaakt dat maar liefst twee Goudse bedrijven als winnaar uit de bus kwamen. Addy Borst en Ronald van Vliet van Carapax IT wonnen in de categorie MKB en Hidde Hoeve van Excent Tandtechniek veroverde de titel ‘Onderneming van het Jaar Grootzakelijk 2018’.

Advertisements

Bent u ook benieuwd of Gouda dit jaar wederom ruim vertegenwoordigd zal zijn en wie er deze editie genomineerd zullen worden? Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Ondernemersprijs Midden Holland door de facebookpagina van het evenement te liken: www.facebook.com/opmiddenholland.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

02-11-2018 08:13