Wie wil brugklassers helpen met huiswerk?

Lijkt het u leuk om brugklasleerlingen te helpen bij hun huiswerk? De Goudse Weekendschool zoekt vrijwilligers die zo nu en dan op zondagmiddag (15:00 – 17:00) willen helpen bij de huiswerkplek.

Leerlingen van de Goudse Weekendschool die in de brugklas zitten, komen op zondagmiddag naar de huiswerkplek. Vrijwilligers helpen deze leerlingen met het plannen, leren en maken van hun huiswerk.

”We willen door onze lessen en de huiswerkplek de leerlingen een goede start geven in de brugklas. Zo neemt de kans toe dat de kinderen met succes de middelbare school doorlopen en later hun plek vinden in de maatschappij. Ouders en leerlingen zijn erg enthousiast over de huiswerkplek. Daarom zoeken we nog een aantal gemotiveerde vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen!” Aldus Michelle den Edel, coördinator van de huiswerkplek.

Advertisements

Vrijwilligers kunnen zelf aangeven hoe vaak ze willen komen. Veel vrijwilligers komen bijvoorbeeld één keer per maand. De huiswerkplek is in het centrum van Gouda (Herpstraat 1), op zondagmiddag van 15:00 uur tot 17:00. . Een coördinator van de Goudse Weekendschool is altijd aanwezig bij de huiswerkplek.

Opgeven als vrijwilliger bij de huiswerkplek of meer informatie is te verkrijgen bij Michelle den Edel, via denedel@goudseweekendschool.nl. Voor meer informatie over de Goudse Weekendschool, kijk op www.goudseweekendschool.nl
Fotobijschrift
Elk schooljaar bezoekt een klas van de Goudse Weekendschool het Groene Hart Ziekenhuis. Door de lessen en de huiswerkplek van de Goudse Weekendschool vinden kinderen makkelijker hun plekje in de maatschappij.