Wethouder op bezoek bij Opleidingscentrum Westpoort

Waddinxveen – Woensdag 30 januari bezocht wethouder Gezina Atzema het nieuwe trainingscentrum van Opleidingscentrum Westpoort aan de Coenecoop 115 in Waddinxveen. Op 19 november 2018 zijn hier de eerste vakopleidingen en cursussen van start gegaan.

Afgelopen woensdag kwam wethouder Gezina Atzema kennismaken met de sleutelfiguren van de nieuwe vestiging, Henri Jonk (directeur) en Ralph Bialy (vestigingsmanager). ”Een prachtig initiatief vanuit de gemeente om een onderneming welkom te heten en interesse te tonen in de organisatie, wij zijn erg onder de indruk.” Zegt Henri Jonk over het bezoek. Wethouder Gezina Atzema kreeg een rondleiding door het nieuwe pand, dat negen leslokalen telt en ruim 1.500 vierkante meter praktijkruimte heeft. Het bezoek werd afgesloten met een cadeautje van de wethouder, traditionele Waddinxveense wokkels.

Wat doet Westpoort
Opleidingscentrum Westpoort is de opleider voor ARBO-gerelateerde cursussen op het gebied van veiligheid en mobiliteit. Het nieuwe centrum voor vakopleidingen is een aanvulling op de bestaande vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Sneek. Hiermee is de vestiging in Waddinxveen volledig uitgerust om alle cursussen uit het huidige assortiment aan te bieden: VCA, BHV, asbest, heftruck, Code 95 nascholing en veel meer. Vooral binnen deze vestiging ligt de specialiteit in verschillende Steigerbouwcursussen en Heftruck SOG.

Advertisements

Waarom naar Waddinxveen
“Een scherpe prijs is voor elke afnemer belangrijk. De praktische kant is dat diploma’s en certificaten vaak nodig zijn om aan het werk te mogen, daarom is snelheid en beschikbaarheid van de cursus ook een cruciale factor. Wij willen onze klanten nog meer van dienst zijn met onze nieuwe vestiging, door onze diensten naar hen toe te brengen. Veel van onze klanten zijn namelijk al woonachtig in Zuid-Holland. Tegelijkertijd willen wij natuurlijk nieuwe klanten dezelfde opleidingsmogelijkheden bieden.” Zegt Myrella Sterk (directeur Opleidingscentrum Westpoort).

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

31-01-2019 09:00