Westergouwe begint 2020 in winterse sferen

Op zaterdag 4 januari vond in Westergouwe het evenement ‘Winters Westergouwe’ plaats. Met 200 bezoekers was het een groot succes. Bewoners, toekomstig bewoners en geïnteresseerden vermaakten zich met tal van winterse activiteiten die op het schoolplein van Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers klaar stonden. Voor de huidige bewoners was het tevens de afsluiting van de kerstbomenactie in Westergouwe. Begin december hebben alle buurtbewoners met elkaar 26 kerstbomen versierd en wethouder Rogier Tetteroo reikte de prijs voor de mooist versierde boom uit, aan bewoners van het Waddenpad.

Het schoolplein van Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers is voor dit evenement omgebouwd tot een winters tafereel, met vele activiteiten: Zo konden kinderen een workshop ijssculpturen maken volgen, was er een live demonstratie ijssculpturen maken, lag er een curlingbaan en ook voor de allerkleinsten stonden er leuke kinderspelen klaar. De stand van de makelaar werd ook goed bezocht door geïnteresseerden voor de verschillende bouwprojecten die nu in verkoop zijn. 

Een mooi nieuw stukje Gouda
In het levendige Westergouwe wordt al heerlijk gewoond. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een complete woonwijk met zo’n 4.000 woningen, eigen voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen. Westergouwe is een project van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Kijk voor meer informatie op www.westergouwe.nl.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

05-01-2020 12:00