Werken aan je toekomst met de Goudse Weekendschool

De Goudse Weekendschool zoekt kinderen uit groep 6 en 7 die willen werken aan hun toekomst, zelfvertrouwen en woordenschat. Voor deze kinderen organiseert de Weekendschool op zondag 28 juni, 6 september of 13 september een proefles. De proefles vindt plaats in het centrum van Gouda (Herpstraat 1) en begint om 11 uur ‘s ochtends. Aansluitend is er een informatiebijeenkomst voor ouders. Na de proefles kunnen de kinderen en hun ouders beslissen of ze zich aanmelden voor de lessen van volgend schooljaar.

Zelfvertrouwen & woordenschat
Leerlingen van de Goudse Weekendschool ontmoeten bijna elke zondag interessante gastdocenten. De afgelopen maanden bijvoorbeeld een timmerman, dierenverzorger, politieagent en de directeur van de Goudse Verzekeringen. Ook gingen ze op excursie naar de rechtbank, het Groene Hart Ziekenhuis en een bouwplaats.
Door de lessen van de Weekendschool krijgen de kinderen meer zelfvertrouwen, vergroten ze hun kennis van de wereld en hun woordenschat. Door dit alles vinden de kinderen makkelijker hun plekje in de samenleving.

Kinderen die meedoen aan de Goudse Weekendschool bezoeken ruim 25 zondagen per jaar de Weekendschool. De lessen van de Goudse Weekendschool zijn gratis; sponsoren uit de Goudse regio en de gemeente Gouda betalen de kosten.

Advertisements

Aanmelden proefles
Aanmelden voor een proefles kan via info@goudseweekendschool.nl of (06) 42 3377 86. Meer informatie over de Goudse Weekendschool: www.goudseweekendschool.nl of telefonisch.