Wees welkom bij Baderie van Wijk

Baderie van Wijk biedt alles op het gebied van sanitair, maar ook op het gebied van tegels, zonneboilers, cv ketels en radiatoren. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Baderie de plek voor alle sanitair aankopen.

Baderie van Wijk bestaat ondertussen al 50 jaar. De ervaring en kennis die opgedaan is in al die jaren ervaar je uiteraard niet alleen in de showroom, maar zeker ook op de werkvloer. Dus bij jou in de badkamer, bij de cv ketel, de zonneboiler, de pv panelen, het installatiewerk en alle overige werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren, zul je dit ervaren.

Baderie van Wijk heeft alles over voor een op en top resultaat en heeft oog voor verfijning en precisie. Het is ondertussen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met goede services en kwaliteit. Baderie van Wijk is ondertussen een welbekende naam in Nederland en heeft een mooie naam als het gaat om sanitaire kennis.

Advertisements

Bij Baderie van Wijk kan je altijd langskomen op afspraak of om gewoon rond te kijken. Alles is mogelijk, zolang je maar tevreden de deur uitgaat.

Mocht je passie hebben voor het vak en alles weten over sanitaire voorzieningen? Dan is het niet moeilijk om bij Baderie van Wijk naar binnen te stappen voor een baan. Baderie van Wijk ontvangt altijd graag nieuwe mensen en staat open voor iedereen.

Voor meer informatie, klik op deze link voor de website of op deze link voor de vacature op onze website.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

03-10-2019 14:32