Week van de Ontmoeting in Savelberg

Gouda – Van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober is het de Week van de Ontmoeting (Landelijk de week van de eenzaamheid) in Savelberg Gouda. Savelberg ontmoet u deze week graag en heeft het volgende programma georganiseerd:

Donderdag 27 september

Themadiner Herfst. Aanvang 17.30 uur.

Maandag 1 oktober: Wandelen

Trek uw wandelschoenen maar vast aan want deze dag gaan wij de paden op, de lanen in. Heeft u deze dag nog een uurtje over van uw vrije tijd om samen met onze bewoner een mooie wandeling te maken? De eerste groep vertrekt om 10.30 uur en de middag groep om 14.30 uur.

Advertisements
Dinsdag 2 oktober: Sport, spel en beweging blijf actief en gezond

Wilt u kleinschalig sporten, kom deze ochtend bij ons langs op de beweegruimte (etage 9). Onder begeleiding van de medewerker Sport en Bewegen en activiteiten begeleider kunt u kennismaken met verschillende onderdelen. Samen bewegen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de spieren en gewrichten. Ook geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten. Voor deze ochtend is er een speciaal programma, van 10.00 tot 12.00 uur. Dus kom, kijk, informeer en doe mee.

Donderdag 4 oktober: Dierendag, kom naar de knuffelfarm

In de tuin van Savelberg kunt van 14.00 tot 17.00 uur een mobiele kinderboerderij aanschouwen.

Vrijdag 5 oktober: Piano en viool concert genaamd ‘Soesa’, in de Ontmoeting

Van 14.30 tot 16.30 uur geven Anne en Elle Corbeth een piano- en vioolconcert. Het programma bestaat voornamelijk uit salonmuziek en walsjes. Kaartjes voor dit concert zijn te verkrijgen bij de receptie van Savelberg. Leden servicepakket 4,50 euro. Niet-leden betalen 5,50 euro.

Zaterdag 6 oktober: Feestelijke afsluiting week van de Ontmoeting

Sjoel toernooi, van 9.30 tot 12.00 uur, in de Ontmoeting. Als afsluiting van de week van de Ontmoeting organiseren wij een sjoel competitie. Schrijf u in als team of alleen en ga het spel aan. Wie wordt het beste team en gaat er met de prijs vandoor? U kunt zich inschrijven bij de receptie van Savelberg.

Laten wij met elkaar deze week van Ontmoeting tot een onvergetelijke week voor u en onze bewoner maken. Voor informatie of opgave kunt u contact opnemen met de verenigingsleider Henriëtte Geluk of de receptie van Savelberg, tel.: 0182-711 200 of per mail: receptie.savelberg@zorgpartners.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
24-09-2018 15:55