Wecycle inzamelactie op de kinderboerderij

Gouda – Kinderboerderij De Goudse Hofsteden zamelt al enige jaren kapotte elektrische apparaten in. Deze worden opgehaald door Wecycle om te worden gerecycled. Dit gebeurt op en verantwoorde manier, waarbij nuttige grondstoffen behouden blijven en schadelijke stoffen niet in het milieu terechtkomen. Voor het inzamelen van deze apparaten ontvangt de kinderboerderij een vergoeding. Rond Dierendag organiseert Wecycle een extra actie, waarbij kinderboerderijen kans maken op de extra Dierendagbonus van 250 euro.

Gratis pannenkoeken eten

Hiervoor moet de kinderboerderij op een ludieke manier proberen zoveel mogelijk kapotte elektrische apparaten inzamelen in deze periode. Iedere bezoeker die een apparaat komt inleveren, ontvangt een gratis Wecycle kwartetspel, maar maakt ook nog eens kans op gratis pannenkoeken eten voor vier personen. Deze pannenkoeken worden vers gebakken op de kinderboerderij.

Advertisements

Tot en met 5 oktober kunnen de apparaten worden ingeleverd en op 9 oktober wordt bekendgemaakt wie de winnaar is geworden. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.kinderboerderijgouda.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
20-09-2018 10:29