“We hebben vijftig mensen aangenomen voor De Beren Gouda”

Gouda – De Beren opent vandaag om 16.00 uur een nieuw restaurant aan de Harderwijkweg 1 in Gouda. Een voormalig kantoorpand in de Goudse Poort is volledig gesloopt en er is een nieuw De Beren restaurant voor in de plaats gekomen.

Franchisenemers Robbert en Suzan Bron zijn enthousiast over de locatie: “Door de centrale ligging is ons restaurant goed bereikbaar voor een breed publiek. Zo serveren we een uitgebreide en snelle lunch voor de zakenmensen uit de buurt, maar is de sfeer overdag en ’s avonds ook perfect om lekker lang te tafelen met familie of vrienden.”

Huiselijk sfeer
Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 11.00 tot 22.00 uur. De Beren Gouda telt binnen 162 zitplaatsen, terwijl er op het terras ook nog eens plaats is voor 80 bezoekers. “We hebben vijftig mensen aangenomen voor De Beren Gouda”, vertelt Suzan. Het restaurant heeft dankzij het gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en staal een huiselijke sfeer. De Goudse vestiging heeft bovendien als eerste restaurant van De Beren keten een echte plantenwand, vertelt Suzan enthousiast. Gasten kunnen hier genieten van een borrel met speciaalbieren, een lunch of een diner. De vlees-en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid. Dit geeft de gerechten het authentieke karakter waar De Beren, een typisch Rotterdams horecaconcept, bekend om staan. De menukaart biedt behalve de klassiekers als spareribs en saté, ook entrecote, lamsrack, tournedos en zes verschillende burgers.

Advertisements