Waddinxveen krijgt eigen Monopoly spel

Twee jaar geleden kwam ook in Waddinxveen een speciale editie

Waddinxveen – Vandaag werd de allereerste symbolische editie van Monopoly Waddinxveen gepresenteerd. Initiatiefnemers Ger van der Knaap en Rutger van den Berg van PLUS Zuidplas gaan de inwoners van de gemeente Waddinxveen betrekken in de ontwikkeling van het spel. De bekende Waddinxveense straten en pleinen uit de gemeente worden verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel wordt aangepast naar Waddinxveense stijl.

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis nam het eerste exemplaar trots in ontvangst van Ger van der Knaap en Mr. Monopoly. Vanaf november is het spel exclusief verkrijgbaar bij PLUS Zuidplas in Waddinxveen.

Inwoners uit Waddinxveen hebben zelf ook een rol in de samenstelling van de inhoud van het spel. Zij kunnen via de Facebookpagina suggesties aandragen van straten die niet in het spel mogen ontbreken.
De spellen worden in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Monopoly Waddinxveen wordt ontwikkeld door PLUS Zuidplas in samenwerking met Identity Games.

Advertisements

Foto: Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis krijgt de symbolische editie Monopoly Waddinxveen overhandigd. V.l.n.r. Ger van der Knaap, Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis en Mr. Monopoly. Fotograaf: Wendy van Bree Fotografie.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl