Vroegboekkorting jubileumvoorstelling Goudse Komedie

Toneelvereniging De Goudse Komedie staat vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2015 op de planken van de Goudse Schouwburg. De Goudse vereniging bestaat dan 85 jaar en dus is het tijd voor een jubileumvoorstelling. En wie jarig is, trakteert. Vanaf 1 december t/m 31 januari 2015 kunt u uw kaarten bestellen met een mooie vroegboekkorting. In plaats van de gebruikelijke 12,50 euro betaalt u in de actieperiode slechts tien euro! Wees er snel bij, want het is zo eind januari.

De nieuwe voorstelling is ook dit jaar speciaal geschreven voor De Goudse Komedie door Gerben Pijl. De doldwaze klucht in vier bedrijven met de titel “Ouwe Hoeren” speelt zich af in een klein dorpje, in het pension van vier dames ‘op leeftijd’. Alles is koek en ei totdat ze een dreigbrief ontvangen van de huisbaas. De huurachterstand is flink opgelopen en de huisbaas eist dat er binnen korte tijd 10.000 euro op tafel komt, anders moeten de dames het pand verlaten. In blinde paniek worden alle mogelijke middelen uit de kast getrokken om het geld bij elkaar te slepen, maar er is slechts één manier om het op te lossen…

De productie is op dit moment in voorbereiding en wordt 27 en 28 maart 2015 opgevoerd in de kleine zaal van de Goudse Schouwburg aan de Boelekade 67 in Gouda. De regie is in handen van Irma Chaudron, met aan haar zijde Monique Stomp. De kaarten mèt vroegboekkorting kunnen vanaf nu worden besteld via info@goudsekomedie.nl of u kunt bellen met Cor Huisman op 0182 616641. Meer informatie over deze vroegboekactie en de nieuwe voorstelling is te vinden op www.goudsekomedie.nl.