Vrij. 31-05: Bierenkano varen in de Hoge Bergse Bos

Eigenwijs bier brouwen voor de mensen die daar van houden, Ramses. En of we eigenwijs zijn na een heerlijk avondtochtje gaan we voldaan aan het bier. Met als decor een bierproeverij van Ramses. Sterke verhalen over stoere biertjes, proost!

Het weekend goed beginnen doe je op het water. Iedere maand gaat de Kanoshop het water op met de Friday Night Kayak. Na het verzamelen op de kanosteiger krijg je een korte toelichting op de kanotocht. Uiteraard voor nieuwe gezichten is de spoedcursus kanovaren onderdeel van het programma.

RAMSES BIER
Bijna alle Ramses Bieren zijn single hop. Er wordt duurzaam geproduceerd met zo veel mogelijk biologische en lokale ingrediënten. Ieder bier heeft een eigen unieke uitgesproken smaak. Zo kan iedereen genieten van een of meer vloeibare snoepjes in zijn of haar glas.

Advertisements

Deelname is € 17,50, inclusief tochtje, bier, versnapering en uitrusting!! Opgeven kan via: levey@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in de kano (inclusief peddel + zwemvest en kano van de Kanoshop).

Bierenkano
Wanneer? 31 mei 2019
Minimum leeftijd: 18 jaar
18.30 verzamelen kanosteiger (Hoeksekade 141, Bergschenhoek)
20.30 terugkomst kanosteiger en borrelen

Tot op de kanosteiger!

31-05-2019 09:00