Vrij.27 & Za.28-05: Nieuwe klucht voor De Goudse Komedie

Afgelopen jaar heeft auteur Gerben Pijl wederom een nieuwe klucht geschreven voor toneelvereniging De Goudse Komedie, getiteld “Wie heeft het nu weer gedaan?” Deze ‘dodelijke’ klucht is op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei te zien in de kleine zaal van de Goudse Schouwburg.

Het stuk speelt zich af in een klein familiehotel in Peru. Dirk en Joke de Vries hebben een aantal jaar terug Nederland verlaten om hun eigen hotel op te starten in Zuid-Amerika. De zaken lopen nog niet zo best, het personeel werkt ook niet altijd mee, maar ze houden hoop op voldoende gasten. Dit weekend wordt een bekende Nederlandse actrice verwacht. Ook andere gasten druppelen deze ochtend het hotel binnen. Door het slechte weer van de afgelopen dagen zijn de wegen onbegaanbaar geworden en zitten ze als muizen in de val vast in het hotel. En dan stapelen mysteries zich op. Gelukkig is er een rechercheur in opleiding ter plaatse…. Een dodelijke klucht; Agatha Christie meets John Lanting.

Met veel plezier repeteren de 13 spelers iedere maandagavond om goed voorbereid eind mei op de planken van de Goudse Schouwburg te verschijnen. Elke donderdag werkt de technische ploeg aan het decor. De regie is ook dit jaar in handen van Irma Chaudron en Monique Stomp. Afgelopen jaar boekte de vereniging ook al succes in deze formatie met de klucht “Ouwe hoeren”, eveneens van Gerben Pijl.

Advertisements

Kaarten voor de nieuwe jaarlijkse productie van De Goudse Komedie zijn via de vernieuwde website www.goudsekomedie.nl te verkrijgen. U kunt bellen met de kaartencoördinator Cor Huisman op 0182 61 66 41 of mailen naar info@goudsekomedie.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de kassa van de Goudse Schouwburg. U bent er dit jaar toch ook weer bij?