Vrij.27-11: Goudse Eva-Nicole Leroux in Theater Concordia

Op vrijdag 27 november komt Eva-Nicole Leroux naar Theater Concordia in Haastrecht om haar eigen nummers te spelen. Samen met haar band (Gert-Jan de Bruin, Victor Weigand, Tom Schreuder en Thom Goosens) neemt ze het publiek mee in een wereld van clichés en doorbreking. Want Eva-Nicole Leroux speelt namelijk maar al te graag met de voorspelbaarheid van popnummers, maar keert ze vervolgens stijlvol de rug toe. Iets wat geheid zorgt voor verrassende muzikale momenten. De Engels- en Nederlandstalige teksten, die op filmscenario’s gebaseerd zijn, spreken tot de verbeelding en de bijzondere stem van Eva-Nicole Leroux maakt dit plaatje helemaal compleet.

Eva Nicole Leroux is een enthousiaste muzikante, componiste én docente die inmiddels vijf jaar zanglessen, pianolessen en muziekworkshops geeft in de omgeving van Gouda.
Eva Nicole studeerde aan de opleiding voor docent muziek op het Conservatorium in Utrecht en is nu, naast het lesgeven, bezig met haar master compositie aan het conservatorium in Utrecht, waarvoor ze veel eigen muziek schrijft.

Eva-Nicole Leroux begint vrijdag 27 november om 20.45 uur.
Kaarten (à € 7,50) en zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.