Vrij.27-02: Heksenmiddag en tafeltennis bij Bibelebonz

MiniBonz en MiddenBonz

Ben jij een heks? Dat gaan we vandaag eens uitzoeken! In de Heksenwaag in Oudewater gaan we jou wegen en dan weten we precies of je een heks bent of niet! We reizen met de bus, tenzij je liever per bezemsteel gaat.

MegaBonz en TienerBonz

Advertisements

Vanochtend gaan we tafeltennissen bij de Vriendenschaar. Ervaren docenten staan klaar om jou de beginselen, of –voor de tafeltenniscracks- de fijne kneepjes bij te brengen. En ‘s middags gaan we lekker koekjes bakken! We gaan met de bus naar het tafeltennissen.


Basisschoolkinderen in Gouda hebben van maandag 23 februari tot en met vrijdag 27 februari voorjaarsvakantie. Buitenschoolse opvang Bibelebonz heeft voor de kinderen een leuk programma georganiseerd. Er worden veel verschillende activiteiten aangeboden.

Buitenschoolse opvang Bibelebonz is gedurende de vakantie geopend van ’s morgens 7.00 tot ’s middags 18.00 uur.

Voor iedere groep is een apart programma samengesteld. Een paar hoogtepunten: De MiniBonz (kinderen uit groep 1 en 2) hebben maandag een themadag ‘Rood’, de MiddenBonzers (kinderen uit groep 3) gaan Chinees eten (mét stokjes!) en donderdag maken de MegaBonzers een fantastische lipdub.

Kortom: het belooft weer een vrolijke vakantie te worden op Bibelebonz!