Vrij. 24-05: Workshop “Gooi je remmen los”

Op vrijdag 24 mei aanstaande laat trainer Geny Wuestman zien hoe je als werkzoekende krachtiger over kunt komen. Zij laat deelnemers contact maken met het lichaam en het gevoel. Deze workshop voor werkzoekenden wordt georganiseerd door Sandra Brandjes, eventmanager bij DeBroekriem in Gouda.

Geny Wuestman laat op een unieke en inspirerende manier zien hoe je dichterbij jezelf kunt komen en meer plezier kunt ervaren in je leven. Zij is gefascineerd door het werken met mensen. Als geen ander weet zij mensen in hun kracht te zetten. Met deze workshop zetten deelnemers de stap om zichzelf authentieker te presenteren. Deelnemers staan sterker in hun schoenen en de lef factor neemt toe.

Locatie en aanmelden
De workshop “gooi je remmen los” vindt plaats op vrijdag 24 mei 2019 van 10:00 tot 12:00 uur in de Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44 te Gouda. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/gooi-je-remmen-los

Advertisements

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie over de workshop “Gooi je remmen los” kunnen deelnemers contact opnemen met Sandra Brandjes via 0653873606 of sandra.brandjes@ziggo.nl Voor meer informatie over DeBroekriem kan er contact worden gezocht met Petra via (06) 45 2201 60 of info@debroekriem.nl

24-05-2019 09:00