Vrij.20-03: Open Coffee Alphen

Ondernemers en zelfstandig professionals zijn weer van harte welkom op vrijdag 20 maart.  Open Coffee Alphen trekt ZZP-ers en MKB-ers met laagdrempelig netwerken met gelijkgestemden. Inloop vanaf 8:45 uur. De Open coffee vindt plaats in het Alphen Business Center, Antoni van Leeuwenhoekweg 35 in Alphen. Deelname aan de Open Coffee is gratis voor bezoekers.

Ditmaal is Rene Frederick van Mediaprofiler de koffiesponsor. Media Profiler beheert een mediadatabase voor technologiebedrijven die de effectiviteit en efficiëntie van hun mediarelaties willen vergroten. Media Profiler heeft perslijsten en gedetailleerde profielen van de belangrijkste journalisten, publicaties, blogsites en bloggers in de Nederlandse en Belgische technologiemedia.
De organisatie van de Open Coffee Alphen is in handen van Adrie den Hertog van Zin In Webdesign en Zin In Ondernemen.

Iedere derde vrijdag van de maand zijn alle ondernemers en zzp-ers uit de regio Alphen aan den Rijn en omgeving van harte welkom om in ongedwongen sfeer te netwerken met collega-ondernemers. Voor een energiek begin van de dag, vol nieuwe mogelijkheden.  De Open Coffee op 16 april is overigens weer een Open Coffee XL met 6 gratis workshops.

Advertisements

Je kunt melden dat je komt via de site  www.opencoffeealphen.nl. Je kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen.

opencoffeealphen