Vrij.18-09: Open Coffee Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Ondernemen met de gebruikte spullen van een ander. Stichting Kringloop geeft tijdens de Open Coffee Alphen op 18 september een kijkje in haar keuken. Ondernemers en zzp’ers zijn welkom n het Kringloopcafe van Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn, Energieweg 13 in Alphen en mogen uiteraard een product meenemen dat zij zelf niet meer gebruiken. Inloop vanaf 8:45 uur. De toegang is gratis. Parkeren bij Karwei (aan de buitenste rand) of Praxis (achteruitgang is lopend te verlaten).

Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn denkt bij mensen én spullen in kansen en mogelijkheden. Enerzijds wil de stichting zinvol en prettig werk creëren, zowel betaald als onbetaald, voornamelijk voor mensen met een meer dan gemiddelde afstand tot de arbeidsmarkt. Anderzijds wil Stichting Kringloop Alphen haar klanten een verrassende winkelervaring bieden om blij weer huiswaarts te keren. Al doende wil Stichting Kringloop Alphen nog bruikbare producten en materialen weghouden van de afvalberg door het stimuleren van hergebruik.

Open Coffee Alphen vindt iedere derde vrijdag van de maand plaats op wisselende locaties. (Bedrijven kunnen zich hier nog voor aanmelden.) Alle ondernemers en zzp-ers uit de regio Alphen aan den Rijn en omgeving zijn er welkom om in ongedwongen sfeer te netwerken met collega-ondernemers.

Advertisements

De Open Coffee op 16 oktober is overigens weer een Open Coffee XL met gratis workshops.