Vrij.13-06: De Goudse Waarden organiseert Schouwburgfestival

Kunst bruist op De Goudse Waarden! Momenteel zijn de leerlingen van de talentklas kunst en cultuur van De Goudse Waarden, sector lyceum-havo, bij elk van de verschillende disciplines – drama, film, muziek, zang en schilderen – druk bezig met de voorbereidingen voor hun jaarlijkse festival.
Het is voor de 5e keer dat de leerlingen op deze grootse wijze hun tweejarige talentklasperiode afsluiten.

Vrijdagavond 13 juni 2014 is het zover en is het festival met het thema “Het Stormt” te zien in de Goudse Schouwburg. In de Grote zaal, de Kleine zaal, de Gouden zaal en de Foyer zijn gedurende de avond verschillende optredens te zien en te beluisteren.

Om 18.30 uur gaan de deuren van de schouwburg open en kan men in de Gouden zaal alvast de door de leerlingen gemaakte film bekijken. In de Foyer zijn hun schilderwerken te bewonderen.

Om 19.00 uur start het festival. Om 22.00 uur sluiten alle groepen de avond af in de Grote zaal met een gezamenlijke slotact.

De Goudse Waarden nodigt ieder van harte uit om dit altijd goed bezochte festival bij te wonen. Kaarten zijn op de avond van het festival, vrijdag 13 juni, vanaf 18.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van de Goudse Schouwburg en kosten €.3,00 per stuk.