Vrij.13-05: Trainen voor Singelloop

Deelnemen aan een jaarlijks loopelement?
Hét moment om de loopschoenen uit de kast te trekken en te gaan starten met een “hard”loopclinic.
Waar en wanneer kan dat dan?
Op vrijdag 13 mei start de eerste training van de succesvolle clinic voor de Goudse Singelloop. Dé manier voor lopers om daadwerkelijk deel te gaan nemen. Doe de voorbereiding onder de deskundige begeleiding van een looptrainer en ervaar het trainen in een loopgroep. Op een sportieve manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. Voor de eerste training wordt verzamelt in Reeuwijk op het bedrijventerrein Zoutman, vlak bij de Goudse geluidswal. Een ideaal trainingsgebied voor lopers.
Vanaf 13 mei krijgen de lopers looptraining onder deskundige begeleiding zodat zij op 9 september fit aan de start zullen staan. Ook krijgen de deelnemers `huiswerk` om thuis mee aan de slag te gaan. Iedere training is er ruimte voor theorie-items zoals gezonde voeding, juiste kleding en goed schoeisel. Tijdens de cursus ontvangen de deelnemers een functioneel hardloopshirt.
Het trainingsdoel is de Goudse Singelloop van 9 september.

Trainingen op vrijdag van 19.30 – 20.45. Trainen op verschillende locaties. Kosten € 50,00. Trainen voor 3.5 – 7 – 10 kilometer. VOL=VOL

Meer informatie en opgeven: Loopmee@spikeshop.nl / 06-1229 4839 of 2688 5892

Advertisements