10e editie Gouda Culinair 2014!
12, 13 en 14 september
Nieuwe locatie; Wielerbaan Goudse Hout
De 10e editie van Gouda Culinair belooft in alle opzichten een zeer bijzondere te worden. Het evenement heeft afscheid genomen van het Houtmansplantsoen en is vanaf dit jaar te gast op de Goudse Wielerbaan in het prachtige Goudse Hout. Het sfeervolle Goudse Hout wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd in een fantastisch openlucht restaurant. Op deze unieke locatie zal u de komende jaren, net als voorgaande jaren, culinair verwend worden. Aan het recept verandert niets. Al uw zintuigen worden geprikkeld in een natuurrijke omgeving met geweldige gerechten, heerlijke wijnen en de intieme sfeer die u van de organisatie gewend bent.
Buiten de deelnemende restaurants doen ook overige exposanten mee met producten die aan eten en drinken gerelateerd zijn. Zo is er een oesterbar, een chocolatier, een koffiebar, ijscoman en een sigarenlounge. Gouda Culinair wordt altijd ondersteund met sfeervolle muziek. Entree is gratis.
Gratis pendeldienst centrum
Bezoekers die vanuit de binnenstad naar het evenement willen komen biedt de organisatie een gratis pendeldienst aan. Iedere dag tijdens de openingstijden rijden bussen u naar het evenement en brengen u ook netjes weer terug. Opstapplaats is op de Markt voor de Goudse Waag.
Smaakmakende deelnemers!
Gedurende 3 dagen lang presenteren diverse chef koks, een chocolatier en een patissier hun mooiste gerechten. Deelnemers dit jaar zijn:
• Restaurant Bij Ons
• Japans Restaurant Kichi
• Restaurant & wYnbar L’Etoile
• Restaurant Scheeps
• Restaurant ‘t Vaantje
• Chocoladeatelier PUUR
• Banketbakkerij van den Berg, stroopwafel specialiteiten en koffie
• Tabakspeciaalzaak Primera Gildenburgh, Cubaanse sigaren en een wijnbar
De organisatie is zeer verheugd om ook dit jaar weer een aantal nieuwe stijlvolle deelnemers toe te kunnen voegen:
• Brasserie IJsselweide
• Chef’s Unlimited
• Koffiefabriek
• David Gelato’s met heerlik zelfgemaakt schepijs!