Vrij.11-12: Winterfair in Sint-Janskerk

Op vrijdag 11 december (Gouda bij Kaarslicht) en zaterdag 12 december 2015 wordt de jaarlijkse Winterfair georganiseerd in de Sint-Janskerk. Dit jaar is de Winterfair groter dan ooit. In een sfeervolle ambiance bieden meer dan 40 standhouders sierlijke, smakelijke en aantrekkelijke (seizoens)producten aan en vindt er op vrijdag zelfs een heus Ladies-event plaats.
Bezoekers van de Winterfair kunnen hun hart ophalen aan de aangeboden sieraden, boeketten, woondecoratie, brocante, kerstversiering, kerstbomen, streekproducten, boeken, (kinder)kleding, tassen en nog veel meer. In de geweldige sfeer van de Sint-Janskerk is het daarnaast mogelijk om op het ‘foodplein’ te genieten van heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens. Ook is er voor kinderen van alles te zien én te doen, zoals een kerstlabyrint en allerlei spelen.
De Winterfair is vrijdag geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entree is gratis. Op vrijdag wordt vanaf 11.00 uur het Ladies-event georganiseerd met onder meer een high-tea en een modeshow. Ook wordt deze dag om 18.00 uur een gratis herdersmaaltijd geserveerd waarbij een herder het kerstverhaal vertelt. Vrijdag zijn er diverse optredens van onder andere het Noorse Byorkest en Toonkunst Gouda en zaterdag om 15.00 uur treedt Elise Mannah op.
De Winterfair staat in het teken van ‘het goede doel’. De winst van de fair gaat naar diverse goede doelen, waaronder uiteenlopende projecten in Roemenië, Afrika en Azië en naar de Voedselbank Gouda. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/WinterfairGouda.