Vrij.11-12: Open repetitieavond Messiah

Ars Musica brengt op 16 januari 2016 in de Augustijnenkerk te Dordrecht de Messiah van G.F. Handel! De inzet van uitsluitend jonge koorleden maakt deze uitvoering bijzonder: samen met een fantastisch ingespeeld orkest levert dit een unieke sound op.
Voor het Ars Musica Meisjeskoor en Jong Mannenkoor zijn de repetities voor de Messiah in volle gang. Op vrijdagavond 11 december kunnen ook anderen dit proces meemaken! Er wordt een open repetitie georganiseerd voor een ieder die graag eens wil weten hoe repeteren voor een groots project als de Messiah in zijn werk gaat. De avond ziet er deels uit als een gewone repetitieavond, met een warming-up en het doorzingen van diverse delen uit de Messiah. Na de pauze mag het publiek zelf blijk geven van muzikaal kunnen door mee te zingen met verschillende bekende delen uit de Messiah.
De leiding van de avond is in handen van dirigent Arjen J.A. Uitbeijerse. Deze open repetitieavond vindt plaats op 11 december 2015 om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) in de Johannes Calvijnschool aan Dreef 200 te Gouda. De avond zal rond 21.15 uur afgelopen zijn. Toegang is gratis!