Vrij.11-03: Rayen Panday & Kasper van der Laan in Kruim

Unieke, verrassende & kwalitatief hoogstaande comedyshows voor een klein prijsje in hartje Gouda! Dit alles bij Kruim, in de Chocoladefabriek. Kom lachen en genieten. Ook van onze Comedy & Burgers Deal!

Op 11 maart presenteren wij weer twee topcomedians – allebei lid van de Comedytrain (Toomler, Amsterdam)

RAYEN PANDAY:
Zaandammer en voorheen rechtenstudent Rayen Panday (1983) won in 2008 de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien speelt hij op verschillende festivals / podia en in theaters door het land. Op dit moment toert hij langs de Nederlandse theaters met zijn tweede avondvullende cabaretvoorstelling ‘Vrijspraak’. Vanaf januari 2016 starten zijn try-outs van zijn derde voorstelling: ‘Niet Verder Vertellen’.

Advertisements

KASPER VAN DER LAAN:
Kasper van der Laan is lid van Comedytrain en speelt een aantal keer per week in comedyclub Toomler in Amsterdam. Elke woensdagavond is hij te zien in het tv programma Rambam (21.50 uur op NPO3) en hij zat in 2015 in het tv programma Padoem Patsss de oneliner show.

Kasper brengt droge, intelligente humor met een twist. Zijn verhalen zijn doordacht en verrassend, vol originele observaties en absurdistische hersenspinsels. Hij speelt met je verwachtingen en zoekt de grenzen op van het onvoorspelbare. Kasper maakt in 2011 zijn debuut op het stand-up comedy podium. Vanaf dat moment ontwikkelt hij zich razendsnel en groeit hij uit tot één van de meeste opvallende talenten in het circuit. Hij verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Ontdek dit nieuwe comedytalent!

COMEDY & BURGERS:
Voor maar 12,50 kunt u komen genieten van maar liefst anderhalve uur cabaret & comedy… En voor een kleine meerprijs van 10 euro is het ook nog eens mogelijk om vooraf te dineren bij Kruim – u heeft dan de keuze uit een van hun lekkere burgers met overheerlijke Rozeval frietjes met huisgemaakte mayonaise. Uiteraard is het ook mogelijk om aan de deur kaartjes te krijgen (15,-) en a la carte te eten (wel even reserveren voor de zekerheid…)

Tickets zijn verkrijgbaar bij Kruim aan de balie of via www.comedyticket.nl