Vrij.06-03: Muziektheater door Mulder & Sons

Klarinettist Jaap Mulder is een muzikale duizendpoot; een alleskunner, verhalenverteller en bovenal podiumdier. De muziektheatervoorstelling ‘Vladimir’ speelt hij met zijn zonen David en Ruben. Mulder & Sons treden op vrijdag 6 maart a.s. op in So What Gouda, aanvang 21.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.so-what.nl. Meer informatie op www.vysotsky.nl

Centraal in deze muziektheatervoorstelling staat het korte, onstuimige leven van Vladimir Vysotsky en de onvoorwaardelijke maar onmogelijke liefde voor actrice Marina Vlady.  Vysotsky was een begenadigd acteur, schrijver van ijzersterke teksten en met een onvergelijkbare stem. Door onuitwisbaar charisma veroverde Vladimir zijn publiek, zowel in Rusland als later Frankrijk.

Mulder & Sons weten vanaf de eerste minuten te boeien. Jaap Mulder zingt, speelt en vertelt het levensverhaal van Vladimir Vysotsky, waarbij hij begeleid wordt door zijn zonen Ruben op piano en David met slagwerk. Vader en zonen schreven eigen muziek bij de teksten van Vysotsky. Het resultaat is een virtuoze en gepassioneerde mix van balkan, chanson en pop; een muzikaal hoogstandje.

Advertisements

Mulder & Sons foto