Vrij. 05-04: Kom de voorjaarssfeer proeven op het Crea Weekend in Rijswijk

workshops, demonstraties én verkoopstanden. Het Crea Weekend vindt plaats op 5, 6 & 7 april van 10.00 – 17.00 uur in de beurshal van De Broodfabriek. Deze editie staat in het teken van GROEN! 

EEN ‘GROEN’ CREA WEEKEND

Drie dagen lang is de beurshal gevuld met nieuwe en bekende standhouders, die weer vol enthousiasme alles willen laten zien op het gebied van creativiteit. Ook is er centraal in de beurshal een Groen Plein gerealiseerd, hier kun je letterlijk groene vingers krijgen door prachtige voorjaarscreaties te creëren.

WORKSHOP EN DEMONSTRATIES

Ook deze editie is er weer een mooi aanbod van workshops en demonstraties, voor volwassenen én voor kinderen. Volg een workshop handletteren, glas graveren óf bekijk een mooie demonstratie van vingerveegkunst. Genoeg variatie om heel de dag mee te vullen. Let op, bij sommige workshops moet je jezelf van tevoren aanmelden.

PLANNERS CAFÉ

Ben je het overzicht kwijt en weet je even niet meer hoe je het moet herpakken? Loop dan zeker naar binnen bij het Planners Café. Er staan diverse professionals klaar om alle vragen te beantwoorden en je te inspireren op het gebied van creative journaling. Maak jouw planner gereed voor de zomer!

 

€2,- KORTING

Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel (met e-mailadres) €2,- kassakorting op een ticket van 1 volwassene (€8,-). De korting geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het sturen van e-mails.

05-04-2019 09:00