Vrij.04-12: Spijt! van Carry Slee in De Goudse Schouwburg

Alle jongeren van 12 jaar en ouder opgelet: het boek ‘Spijt!’ van Carry Slee is binnenkort als musical te zien in De Goudse Schouwburg. De recensies zijn lovend, dus het belooft een vette avond te worden!
Jochem is continu het doelwit van pestgedrag. David zou hem wel willen bijstaan, maar hij is heel druk met z’n band en z’n verliefdheid op Vera. Op het schoolfeest gaat het mis. Jochem wordt dronken gevoerd en David denkt dat Vera met een ander zoent. Die nacht lijkt Jochem spoorloos verdwenen. Nergens meer te vinden. David en Vera gaan op zoek en vinden zijn tas bij een meer in de buurt.
‘Spijt!’ is een van de belangrijkste romans van Carry Slee. De verfilming kreeg maar liefst 35 internationale prijzen, waaronder Beste Europese Jeugdfilm. De scenarist van die film, Dick van den Heuvel, schrijft en regisseert ook deze musical.

Reserveren
‘Spijt!’ is op vrijdag 4 december te zien in De Goudse Schouwburg. Reserveren kan bij de kassa aan de Boelekade 67, telefonisch via 0182-513 750 of online via www.goudseschouwburg.nl.