Vrij.04-03: Ruysdael Kwartet speelt Mozart en Schubert in Reeuwijk

Op vrijdag 4 maart om 20.15 uur speelt het Ruysdael Kwartet in De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk. Het kwartet, opgericht in 1996, volgde lessen bij leden van wereldberoemde kwartetten zoals het Amadeus Quartet, Hagen Quartet en Alban Berg Quartet. Dit resulteerde in veel prijzen, onderscheidingen en internationale bekendheid. “Het spel boeit van de eerste tot de laatste noot. Een grote professionaliteit gaat samen met een bloeiende fantasie. Verfijning en passie gaan hand in hand”, aldus Klassieke Zaken.
Zoals Jacob van Ruysdael zijn indrukwekkende landschappen en dramatische luchtpartijen schildert, zo staat het Ruysdael Kwartet bekend om zijn intense samenspel en genuanceerd klankpalet. Het Kwartet concerteerde op vele grote podia. De vijf cd’s die zij opnamen, kregen uitstekende recensies.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Drogisterij Vivánt Butterfly, winkelcentrum Miereakker, Reeuwijk en via www.evertshuis.nl of de theaterkassa van het Evertshuis Bodegraven, tel. 0172-618484. Ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar. Zie voor meer informatie: www.recum.nl