Vrij.03-06: Gouwe Dialoog: Bruggen Slaan

De Regiewerkgroep Gouwe Dialoog organiseert samen met enthousiaste inwoners van Gouda een vervolgbijeenkomst met als thema: “Bruggen Slaan” op vrijdag 3 juni 2016 om 18.00 uur (inloop 17.45 uur) in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 te Gouda.

Een nieuwe uitdaging voor Gouwenaren om over zo’n aansprekend thema met elkaar de dialoog aan te willen gaan. Met elkaar van gedachten te wisselen over fundamentele uitgangspunten die bijdragen aan een betere Goudse samenleving.

Op basis van de eerder dit jaar met succes afgeronde Gouwe Dialogen wordt van de deelnemers verwacht dat zij gezamenlijk met elkaar de dialoog aangaan om bruggen te slaan in het belang van de Goudse samenleving.

Advertisements

De methode die daarbij gebruikt zal worden is de Dilemma Kubus, een hulpmiddel dat in de praktijk zijn nut al heeft bewezen en ook goed ingezet kan worden voor het thema “Bruggen Slaan”, zodat wederom gezamenlijk de basisgrondslagen met elkaar vastgesteld kunnen worden.

De Regiewerkgroep nodigt daarom iedereen uit zich tijdig aan te melden. Doe daarom mee om de onderlinge contacten te verstevigen en de Gouwe Dialoog gezamenlijk tot een werkelijk succes te maken in het belang van de Goudse samenleving. De deelname aan deze vervolgdialoog is beperkt tot maximaal 150 personen. Gratis aanmelden per e-mail: gouwedialoog@outlook.com (naam, adres en telefoonnummer).