Vrij.02-10: Kruim’s Komedie

Na de succesvolle kick-off van Kruim’s Komedie afgelopen seizoen, gaan vanaf oktober met veel enthousiasme verder met de comedy shows bij Kruim.

De opzet van de shows is net iets anders dan jullie gewend zijn want we beginnen met dubbel-shows. Dit houdt in dat twee comedians en/of cabaretiers, die op hoog niveau avondvullende shows spelen, een groot deel van hun nieuwe cabaretprogramma komen try-outen op het publiek van Gouda! Unieke, verrassende & kwalitatief hoogstaande entertainment dus!

Op 2 oktober stellen wij jullie voor aan Bas Birker – ook gekend als de beste MC van de Lage Landen – is een echte stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd 1 brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend.

We bieden naast comedy tickets ook een Burgers & Comedy arrangement: Vanaf 18:30 genieten van een overheerlijke burger van Kruim met rozeval frietjes en mayonaise en om 21:00 lekker lachen.

Advertisements