Vri. 30-09: Kruim’s Komedie

Kruim’s Komedie in Gouda! Nooit van gehoord? Als je deze keer komt kijken vergeet je het nooit meer. Kruim’s Komedie is een show met twee cabaretiers die ieder een helft vullen met geweldige comedy. Best bijzonder, want cabaretiers komen hier vaak stukken uit hun nieuwe theatershows testen. Je ziet dus niet alleen de show, maar bent ook onderdeel van het bijzondere maakproces van de artiest. En dat, niet in een theater, maar op de speelse locatie Kruim, in de Chocoladefabriek.

En vrijdag 30 september 2016 is het weer zover. We kunnen alvast verklappen dat de Amsterdamse & zeer charismatische Harry Glotzbach dit keer naar komt Gouda maar ook Bob Maclaren, een internationale ster en topkomiek! De show wordt gehost door MC Hassan El Rahaui – een goedlachse gast met veel humor en flair!

Zin gekregen? Kom naar Kruim’s Komedie. De toegang is maar 12,50 in de voorverkoop. Of pak de combi-deal mee: ticket én een heerlijke Kruimburger met rozeval friet met majo vooraf. Vanaf 18:00 kun je terecht, lekker eten, en om 21:00u begint de show. Vergeet niet om ons te laten weten hoe laat je wilt komen eten en met hoeveel mensen via: 0182-590160

Advertisements

Kijk op www.comedyticket.nl om te reserveren of de combi-deal te boeken