Vri. 21-10: Negentiende editie van Gouda Hardcore in So What!

De negentiende editie van Gouda Hardcore staat bijna voor de deur. Vrijdag 21 oktober kunnen liefhebbers van goed, harde livemuziek terecht in So What! De deur gaat om 20:30 uur open en kaarten kosten €6 voor leden en €9 voor niet-leden.

Tijdens deze editie van Gouda Hardcore zetten Born From Pain, Ghost Years en Mindwar een harde show neer. Born From Pain was één van de eerste Europese bands die als een crossover/metalcore band heavy muziek speelde. De band geeft zichzelf de volgende beschrijving: “Dance with the devil.”

Mindwar is een jonge, maar veel belovende hardcore band. Zij haalt haar inspiratie uit bands als Breakdown, Madball en No Warning. Ten slotte staat Ghost Years vrijdag 21 oktober in So What! Hun nummers zijn snel, krachtig en bevatten teksten die sociaal bewust zijn.

Advertisements

Kijk voor meer informatie over deze avond op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.