Vri. 18-11: College Concert Tour ‘Game of Thrones’

Op 18 november 2016 organiseert het Symfonie Orkest Midden Holland voor de tweede maal de ‘College Concert Tour’, waarbij het orkest samen met een middelbare school een concert organiseert. Dit jaar werkt het orkest samen met het Coornhert Gymnasium in Gouda.

Het orkest speelt samen met leerlingen van het Gymnasium en musici van buiten het orkest, die zich aangemeld hadden, maar ook doen de leerlingen van het schoolorkest van het Coornhert mee.
Onder leiding van dirigent Ghislain Bellefroid brengen deze 70 musici onder andere muziek van ‘Game of Thrones’, de Ouverture Corolian van Beethoven, enkele delen uit de Tsjechische suite van Dvorak en muziek van Grieg en Gounod ten gehore.

Het concert vindt plaats op vrijdagavond 18 november 2016 in de Sint Janskerk, Achter de Kerk 16 in Gouda. De aanvangstijd is 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 open.

Advertisements

Via de site, www.somh.nl kunt u kaarten à € 10,00 voor het concert reserveren. Ook zijn er nog kaarten aan de deur te koop.

Symfonie Orkest Midden Holland voert moderne en klassieke werken uit in combinatie met andere kunstvormen zoals toneel, film en dans. Het orkest bestaat uit 40 leden en is gericht op gevorderde amateurs vanaf 16 jaar en semi-professionele musici. Tevens biedt het orkest diverse leerstoelen voor talentvolle musici onder de 16 jaar.