Vri. 04-11: Shekina-viering

Vrijdagavond 4 november is er weer een Shekina viering en deze wordt ingeleid door Noortje Gooskens. Het thema is “God als Heelmeester en Trooster”.

Noortje Gooskens studeerde medicijnen in Nijmegen en is in 1982 uitgezonden als zendingsarts naar Belgisch Congo waar zij te maken kreeg met de ‘onzichtbare wereld’ en begon een zoektocht naar wat wij kunnen doen voor mensen, die op dit gebied grote problemen ondervinden. De sleutel vond zij in haar identiteit in Christus. Tegenwoordig is Noortje Gooskens werkzaam als verpleeghuisarts en bestuurslid van de stichting ‘Freedom in Christ Nederland’; daarnaast geeft zij overal in het land lezingen.
Dit seizoen is het centrale thema ‘Wie is God?’ en God als Heelmeester en Trooster komen we regelmatig in de Bijbel tegen. We verwachten, dat Noortje Gooskens ons hierover heel wat zal kunnen vertellen.

Naast de inleiding zal er deze viering gelegenheid zijn voor persoonlijk gebed met ieder die daaraan behoefte heeft. En natuurlijk zullen als altijd muziek en lofprijzing een belangrijk onderdeel van de avond zijn.

Advertisements

De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u van harte welkom voor een kop koffie o.i.d. Wilt u meer weten over de Shekina viering, dan kunt u de website bezoeken: www.shekinavieringgouda.nl