Vri. 02-12: Shekina-viering in Gouda

Vrijdagavond 2 december is er weer een Shekina viering en deze wordt ingeleid door Gerrit Mes uit Alblasserdam. Het thema is “Want alzo lief”. Met het kerstfeest vieren we dat God ons liefheeft en dat Hij ons Zijn eniggeboren zoon gegeven heeft. Met de spreker en elkaar denken we na over wat wij nu, in ons leven, ervaren van deze liefde.

Gerrit Mes is voorganger van de Evangelische Gemeente Jozua in Alblasserdam. Ca 25 jaar geleden is hij als spreker begonnen, toen hij deel uitmaakte van gospelgroep “The Bridge”. Naast zijn deeltijd als voorganger spreekt hij ook nog in diverse kerken en gemeenten en is hij tevens nog maatschappelijk actief.

Naast de inleiding zal er deze viering gelegenheid zijn voor persoonlijk gebed met ieder die daaraan behoefte heeft. En natuurlijk zullen als altijd muziek en lofprijzing een belangrijk onderdeel van de avond zijn.

Advertisements

De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u van harte welkom voor een kop koffie o.i.d. Wilt u meer weten over de Shekina viering, dan kunt u of mailen naar: lsieling@hetnet.nl of de website bezoeken: www.shekinavieringgouda.nl