Vri. 02-12: Gangstagrass in So What!

De band Gangstagrass staat vrijdag 2 december in So What! In het voorprogramma staat The Hillbilly Moonshiners. Iedereen van 12 jaar en ouder is welkom vanaf 21:00 uur, de bands beginnen om 21:30 uur. De kaarten kosten 9 euro voor niet-leden en 7 euro voor leden, exclusief 1 euro servicekosten. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda.

Onder leiding van producer Rench, is de combinatie Bluegrass/Hip-hop ontstaan. Inmiddels hebben meer dan 50.000 fans ze mogen toejuichen in Amerika. Nu komen ze naar Europa voor een tour en komen zij ook in So What!

Gangstagrass zorgt voor een explosie van geluid vanaf het moment dat ze het podium betreden. Op SXSW, CMJ en tijdens tours door Amerika werd het publiek verbouwereerd achtergelaten na de energieke gigs. Het nummer ‘Long Hard Times To Come’ is een bekend nummer. Dit nummer opent namelijk al vier seizoenen lang elke aflevering van de serie Justified.

Advertisements

The Hillbilly Moonshiners
The Hillbilly Moonshiners zijn een bluegrass band die je favoriete hits onderdompelen in Louisiaans swampwater. Met hun vertolking van hits van onder meer Beyoncé, Mumford and Sons, Katy Perry maar ook Johnny Cash stond de band de afgelopen twee jaar ruim honderd keer op het podium in binnen- en buitenland. Hun single ‘Dashing Through The Snow’ was rond de kerstdagen een dikke hit op Spotify en bracht de band airplay op 3FM, Q-Music Nederland B.V., NPO Radio 2 en Radio Veronica.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale dj-avond op het programma. Zaterdag is de clubavond. Je kunt in de achterbar gezellig aan de bar of aan een tafeltje bijpraten, maar ook dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-dj’s. Op zondag wordt het weekeinde met een driegangenmaaltijd afgesloten. Dit wordt door vrijwilligers bereid