Vr. 7-12: New Wave spektakel in StudioGonz

De new wave muziek van de jaren tachtig beleeft een ongekende revival. StudioGonz haakt daar vrijdag 7 december op in met een avond vol live klanken uit de 80’s. De Haagse band Transmission en hun special guests van Nar-Cist staan garant voor het belangrijkste new wave evenement in Gouda van dit jaar.

Wanneer: Vrijdag 7 december
Waar: Studio Gonz, Turfsingel 36 in Gouda
Hoe laat: Zaal open om 21.00 uur.
Ticket-verkoop via www.studiogonz.nl of 7 december aan de kassa.

Transmission

Transmission blaast met succes 80’s new wave classics nieuw leven in. En ze maakt hedendaagse, door wave beïnvloedde songs tot klassiekers. De Haagse band wordt gezien als aanstichter van een nieuwe beweging: de now wave movement. “New wave; cold wave; darkwave; postpunk; Editors; Franz Ferdinand; etc.: Now wave is de logische verzamelnaam voor een muziekstroming die veel generaties aanspreekt. Wij laten je de sfeer van jeugdhonken en kleine festivals (her)beleven. Onze optredens hebben zelfs al geleid tot de oprichting van minimaal een andere new wave band. En wij nemen bands uit ons muziekgenre graag op sleeptouw.

Advertisements

Meer info & muziekclips: https://www.facebook.com/Transmission.nowwave/

Nar-Cist

Special guests zijn de mannen van de onlangs her-opgerichte new wave band Nar-Cist. Ze maakten in de jaren ’80 diverse Nederlandse en Britse podia onveilig met hun eigen repertoire. Die nummers spelen ze nu weer en hun authentieke new wave sound heeft niets aan kracht verloren.

Meer info & muziekclips: https://www.nar-cist.com/
https://www.facebook.com/NarCistMusic/

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

07-12-2018 09:00