Vr. 27-11: talentenworkshop

Gouda – Op vrijdag 29 november aanstaande laat trainer en psychologe Natália Leal werkzoekenden zien hoe zij hun talenten kunnen ontdekken en hoe ze deze optimaal kunnen inzetten. Ook wordt aandacht besteed aan welke baan past bij hun talenten. Deze workshop wordt georganiseerd door Sandra Brandjes, eventmanager bij DeBroekriem in Gouda.

De meeste mensen vragen zich af welke talenten en krachten zij hebben. Maar ook hoe ze deze kunnen inzetten in hun nieuwe baan. In deze workshop gaan deelnemers hiermee aan de slag onder leiding van Natália Leal. Leal begon in 2018 haar carrière als coach. Ze is gespecialiseerd in positieve psychologie en ook docente aan de Hogeschool Wittenborg. Haar missie is om anderen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken. Daarom zet ze zich op 29 november graag in voor werkzoekenden in Gouda.

Locatie en aanmelden
De workshop “Know your strengths and how to use them” vindt plaats op vrijdag 29 november 2019 van 10.00 tot 12:30 uur in De Rabobank Gouda, Burgemeester Jamessingel 41 te Gouda.

Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/know-your-strengths-and-how-to-use them/. NB: deze workshop wordt gegeven in het Engels.

29-11-2019 09:00