Vr. 27-09: Yunited en JOG organiseren ondernemersborrel bij Theaterbakkerheij

Op vrijdag 27 september is de Theaterbakkerheij dé plek om ambitieuze ondernemers uit de regio te ontmoeten. Jongerenvereniging Yunited en Jonge Ondernemers Gouda (JOG) slaan hiervoor de handen ineen.

¨Het doel hiervan is om meer interactie en netwerk te creëren tussen (jonge) ondernemers onderling¨, aldus Jos Uitterhaegen van Yunited. ¨Wij geloven dat een activiteit als deze een zeer positieve bijdrage kan leveren aan het bevorderen van met name jong ondernemerschap in Gouda en omstreken¨.

Het netwerkevent is, ondanks zijn jonge aard, ook zeker toegankelijk voor oudere en meer ervaren ondernemers. ¨Juist ook het in contact brengen van deze twee groepen is waarom wij deze ondernemersborrel organiseren¨, voegt Fred Vermeij van JOG toe.

Het evenement zal plaatsvinden in de luchtige en open sfeer van het nieuwe terras bij de Theaterbakkerheij, dat overloopt in het terrein van GOUDasfalt. ¨Ideaal voor deze gelegenheid¨, volgens Jos en Fred. Vanaf 17:00 uur staat de barbeque aan onder een nog warme zon van de nazomer. In ieder geval een erg fijn vooruitzicht!

27-09-2019 09:00