Vr. 27-09: Week van de ontmoeting

Van vrijdag 27 september t/m zaterdag 5 oktober is het de week van de Ontmoeting (Landelijk de week van de eenzaamheid) in Savelberg te Gouda.

Het programma luidt als volgt:

Vrijdag 27 september: rommelmarkt aan de voorzijde van het gebouw.
Van 10.00-15.00 uur. Ook de poffertjeskraam is aanwezig.

Maandag 30 september: Wandelen in samenwerking met leerlingen MBO Rijnland
Trek uw wandelschoenen maar vast aan want deze middag gaan wij de paden op, de lanen in. Heeft u nog een uurtje over van uw vrije tijd om samen met onze bewoner een mooie wandeling te maken? Meld u zich dan aan bij Henriëtte Geluk, per mail: henriette.geluk@zorgpartners.nl. We vertrekken om 14.00 uur.

Dinsdag 1 oktober: Proeverij
Van 16.00 – 17.30 is er een proeverij in de Ontmoeting van Savelberg. Kom genieten van de lekkerste friet uit Gouda met snack en een drankje.

Woensdag 2 oktober: Mix, Match & Meet in samenwerking met stichting Present
Elke eerste woensdag van de maand organiseert stichting Present een inloopproject van 14.00 – 17.00 uur in de tuin van Savelberg.
Samen optrekken en samen tuinieren, hoe leuk is dat? Dus, heeft u groene vingers en wilt u nieuwe mensen ontmoeten, kom een kijkje nemen en/of doe gezellig mee. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie. Vooraf opgeven is niet nodig.

Donderdag 3 oktober: Kom naar de knuffelfarm
In de Ontmoeting van Savelberg kunt van 14.00-17.00 uur een mobiele kinderboerderij aanschouwen. Kom kijken, dieren knuffelen en aaien en genieten.

Zaterdag 5 oktober: Feestelijke afsluiting week van de Ontmoeting
Als afsluiting van deze week en in het teken van Gouda helpt, een project van stichting Present die dit jaar 10 jaar bestaat, zullen medewerkers van een bedrijf zich vrijwillig inzetten voor onze bewoners en wafels bakken in de gezellige serre van Savelberg. Waarna deze uiteraard uitgedeeld gaan worden aan de bewoners.
Tevens is er een boeken- en puzzelmarkt van 10.00 – 16.00 in de hal van Savelberg.

27-09-2019 09:00