Vr. 26-1: LOS Muziektheater in Theater Concordia

Haastrecht – Hou je vrijdag 26 januari in Theater Concordia Haastrecht VAST voor de vierde voorstelling van LOS. Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de dertig en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden droom en nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

De meiden van LOS muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op de opleiding “Muziektheater” van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF. Vanaf toen stonden zij in de theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage (2010-2012). Vervolgens kwam FCKD (2012-2014) Total LOS (2014-2016) en op dit moment touren zij met hun nieuwe voostelling VAST, geregisseerd door Silvester Zwanenveld.

Advertisements

De voorstelling van LOS Muziektheater begint vrijdag 26 januari om 20.15 uur. De laatste kaarten (à 18 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia, bij Primera Herman Kok (Markt Gouda) en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).