Vr. 25-10: Gastorganist Minne Veldman op het Steinmeyer-orgel

Het tweede concert in de serie van de Orgelcommissie Adventskerk is op vrijdag 25 oktober.

Organist Minne Veldman zal deze avond een gevarieerd programma ten gehore brengen met onder meer de Fantasia en Fuga in c-moll van J.S.Bach en de Grande Pièce Symphonique van Cesar Franck. Ook zal hij werken vertolken van Max Reger, Eugène Gigout, Denis Bédard en een Koraalfinale van de concertgever zelf. Het volledige programma vindt u op de website van de orgelcommissie.

Om zijn enthousiasme voor het orgel en de orgelmuziek uit te dragen en te delen met jong en oud, organiseert Minne verschillende evenementen. Zo is hij de drijvende kracht achter het Orgelfeest (www.orgelfeest.nl), de YouTube-Orgeldag (www.youtube-orgeldag.nl), Orgelzomer Urk (serie woensdagmiddagconcerten in de Bethelkerk) en de Zomerserie Orgelconcerten Vollenhove. Daarnaast organiseert hij jaarlijks enkele ‘grote’ orgelconcerten met avondvullende programma’s op toplocaties (www.orgelconcertenminneveldman.nl).

In 2019 viert Minne Veldman zijn 25-jarig jubileum als organist.
Meer informatie over Minne Veldman vind u op zijn website: www.minneveldman.nl

Komt u ook en luistert u met ons mee??

Aanvang concert: 20.15 uur. Toegang € 7,- (kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang)
Na afloop praten we nog even na onder het genot van een “glaasje na afloop”.
De kerk is rolstoeltoegankelijk.

Meer info over dit concert en de orgelcommissie vindt u op de site www.orgelcommissiealphen.nl Of volg ons op faceboek: Orgelcommissie Adventskerk Alphen a/d Rijn.

25-10-2019 09:00