Vr. 23-2: Hardrock avond in StudioGonz

Gouda – Vanavond staan twee (hard)rockbands op het podium van StudioGonz, SanQuin en Dad’s Amaryllo.

SanQuin heeft al eerder in StudioGonz gestaan en speelde toen de zaal plat. Ze zijn nu ook door naar de halve finale van de Metal Battle! SanQuin is een hardrockband met invloeden van AC/DC, Airbourne en Led Zeppelin. De band brengt onvervalste rock met een strakke ritmesectie, luide gitaren en ruige vocalen. Dit geheel wordt versterkt met gitaarsolo’s die Angus Young zou goedkeuren en een energie die het dak eraf blaast. Het eerste wapenfeit was de single “Rebel City” die het licht zag in februari 2016. Voor het einde van 2016 is hun arsenaal aangevuld met hun nieuwe EP Method for Madness.

SanQuin heeft zich ontwikkelt tot een energieke band die bekendstaat om zijn overtuigende liveshows. Met energieke sets bestaande uit pure rock ‘n roll is de band uitermate goed in staat om het publiek te vermaken.

Advertisements

Deze band deinst niet terug om zijn eigen geluid te laten horen. Ze houden van muziek die recht voor z’n raap, simpel en doeltreffend is. Dit is precies wat de jongens proberen te brengen met hun muziek en dat hoor je.

Dad’s Amaryllo is een vierkoppige rockband uit het Westland. De band bestaat uit vier jonge gasten die samen een strakke en groovende rockmachine vormen. Geïnspireerd door de energie van 90’s Grungebands weten zij live een sterke performance neer te zetten waarbij onder andere genres zoals Grunge- en Bluesrock tot een krachtige mix samengevoegd worden. De band bestaande uit Renzo (zang), Jelle (gitaar), Ophir (bas) en Luc (drums) heeft in 2017 Groeispurt gewonnen en daarmee een plek op Waterpop veroverd.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/328064671027833/

Zaal open 21.00 uur
Aanvang 21.00 uur
Deur sluit 00.00 uur
Tickets Niet-leden: 5 euro
Tickets Niet-leden VVK: 3 euro
Tickets Leden VVK: 1 euro
www.studiogonz.nl