Vr. 22-6: Roze Camping Openingsfeest, een feestje voor iedereen

Gouda – Gouda – Op vrijdagavond 22 juni vanaf 21.00 uur barst het openingsfeest van de Roze Camping op GOUDasfalt los. In afwachting van Roze Zaterdag, zet GOUDasfalt de deuren open voor iedereen: of je nou roze bent of niet, van ver komt of dichtbij, iedereen is welkom. Het feest wordt gevierd bij strandpaviljoen Rederij de Vrijheid. Drink er een cocktail met je voeten in het strandzand, dans de hele avond bij de silent disco en voel je vrij! De entree is gratis en pontje Gein vaart de hele avond.

Van 21 t/m 24 juni biedt de Roze Camping op GOUDasfalt plaats aan campinggasten om er hun tentje, caravan of camper neer te zetten. Vanaf donderdagmiddag worden de campinggasten ontvangen door vrijwilligers die de gasten helpen met de campers en het opzetten van de tentjes. Deels op het asfalt, deels op een speciaal aangelegd kampeerveld met jong groen gras.

Rondom Roze Zaterdag biedt de Roze Camping de campinggasten een programma vol activiteiten. Er is van alles te doen voor de gasten, onder meer theaterdineren, een 4-molen fietstocht, een obstaclerun, een ukulele play-along en ochtendgym. Zaterdag bezoeken de gasten natuurlijk de activiteiten van Roze Zaterdag in de binnenstad.
Zondag is er yoga op het strand van GOUDasfalt en vanaf 12.00 uur een lunch.

Advertisements
Nog een plekje nodig?

Ook zin om te komen kamperen? Er zijn nog plekjes vrij. Kijk voor het reserveren en alle overige info op www.goudasfalt.nl/rozecamping. Het campingterrein ligt op loopafstand van het centrum van Gouda. Het pontje Gein vaart deze dagen vanuit GOUDasfalt over de Hollandsche IJssel naar het centrum van Gouda. Het vaarschema is te vinden bij de opstappunten. GOUDasfalt bevindt zich aan de Gouderaksedijk 32 in Gouda en is ook per fiets goed bereikbaar.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-06-2018 13:23